mobile +358 40 861 0177 email KYSY@WEBTECHDESIGN.FI

Mainostoimisto Etelä-Pohjanmaalla

Mainostoimisto etelä-pohjanmaalla

Meillä Web Tech Designilla on vahva ja monipuolinen kokemus mainostoimistoalalta. Mainostoimisto Etelä-Pohjanmaalla jo vuodesta 2009. Ennen oman toimiston perustamista sulkia on kerätty hattuun muissa mainostoimisto- ja painoalan yrityksissä.

Tällä hetkellä Web Tech Design työllistää kolme työntekijää+ muutama vakio freelancer laajemmissa toteutuksissa. Yritys omaa yhteensä noin 35 vuoden kokemuksen mainostoimistoalalta.

Yrityksenä keskitymme lähinnä verkkosivu- sekä digimarkkinoinnin projekteihin, mutta olemme toteuttaneet satoja yritysilmeprojekteja vuosien varrella. Tästä johtuen lisäsimme yrityksen nimen liitteeksi Mainostoimisto-sanan noin 10 vuotta sitten.

Asiakkaamme ovat kiitelleet Web Tech Designia erityisesti hyvästä ja joustavasta palvelusta sekä tyylikkäästä ja laadukkaasta työnjäljestä. Web Tech Design on sanansa mittainen mainostoimisto – tehdään mitä luvataan – ja vähän enemmänkin. Kaikki projektit toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen, ammattitaitoisesti ja järkevään hintaan.

Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita mm. viestintä-, ohjelmisto- ja painoalalla, mikä tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa asiakkaiden haastavampiakin toiveita.

Toimistomme sijaitsee Seinäjoella, josta on nopeat yhteydet myös Lapualle, Kurikkaan, Kauhajoelle, Kauhavalle, jne. Ja palvelu pelaa joustavasti Etelä-Pohjanmaan ulkopuolellakin, asiakkaita on Oulun ja Tallinnan välillä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Palvelumme

web-suunnittelu

Yritysilme

Markkinointi

Tutustu työnäytteisiin!

Tutustu aiemmin toteuttamiimme asiakasprojekteihin.

Taito EP  •  Merinovillakauppa  •  Rauta Ketonen  •  Frami  

Keskustele kanssamme hetki palveluistamme

tai lähetä emailia: kysy(at)webtechdesign.fi