Mainostoimisto Etelä-Pohjanmaalla

Meistä

Meistä - Mainostoimisto Etelä-Pohjanmaa - Web Tech Design

Meistä

Meillä Web Tech Designilla on vahva ja monipuolinen kokemus mainostoimistoalalta. Olemme pyörittäneet mainostoimistoa Etelä-Pohjanmaalla jo vuodesta 2009.

Ennen oman toimiston perustamista sulkia on kerätty hattuun muissa mainostoimisto-, markkinointi- ja painoalan yrityksissä.

Tällä hetkellä Web Tech Design työllistää kaksi työntekijää + muutama vakio freelancer laajemmissa toteutuksissa. Yritys omaa yhteensä noin 35 vuoden kokemuksen mainostoimistoalalta.

Yrityksenä keskitymme lähinnä verkkosivu- sekä digimarkkinoinnin projekteihin, mutta olemme toteuttaneet kymmeniä yritysilmeprojekteja vuosien varrella. Tästä johtuen lisäsimme yrityksen nimen liitteeksi Mainostoimisto-sanan noin 10 vuotta sitten.

Asiakkaamme ovat kiitelleet Web Tech Designia erityisesti hyvästä ja joustavasta palvelusta sekä tyylikkäästä ja laadukkaasta työnjäljestä. Web Tech Design on sanansa mittainen mainostoimisto – tehdään mitä luvataan – ja vähän enemmänkin. Kaikki projektit toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen, ammattitaitoisesti ja järkevään hintaan.

Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita mm. viestintä-, ohjelmisto- ja painoalalla, mikä tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa asiakkaiden haastavampiakin toiveita.

Toimistomme sijaitsee Seinäjoella, josta on nopeat yhteydet myös Lapualle, Kurikkaan, Kauhajoelle, Kauhavalle, jne. Ja palvelu pelaa joustavasti Etelä-Pohjanmaan ulkopuolellakin, asiakkaita on Oulun ja Tallinnan välillä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

TERÄVÖITÄMME ILMEESI JA VIESTISI ERI KANAVISSA

Erotu joukosta viestinnän ja markkinoinnin palveluiden avulla.

Verkkosivut

Verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset mobiiliin mukautuvat verkkosivut.

Markkinoinnin palvelut

Markkinoinnin palvelut

Meillä hoituu digimarkkinointi, sisällöntuotanto ja markkinointisuunnitelmat.

Yritysilmeen suunnittelu

Yritysilmeen suunnitelu

Suunnittelemme yritysilmeen, painotuotteet ja muut markkinointimateriaalit.

Tutustu työnäytteisiin

Tutustu aiemmin toteuttamiimme asiakasprojekteihin.

ASIAN­TUNTIJAMME

Yrityksesi markkinointiviestinnän tavoitteet ja haasteet ovat meille sydämemme asia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän palveluistaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ari Vapola
Ari Vapola
Yrittäjä
Noora Pääkkönen
Noora Pääkkönen
Web-suunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme

Web Tech Designin uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!