Markkinointi

Markki­nointi

Hakukoneoptimointi

Markki­nointi

Yrityksen markkinoinnin pääasiallinen tehtävä on tuottaa liikevaihtoa, kasvua, tuloksen kehittymistä ja tunnettuuden kasvattamista. Sen lisäksi, että markkinoinnilla pyritään hankkimaan lisää asiakkaita, sillä pystytään pitämään huoli nykyisistäkin asiakkaista.

Me haluamme aina sitoa markkinoinnin tekemisen liiketoimintasi tavoitteisiin ja lähteä tekemään toimenpiteitä juuri sinun yrityksesi tavoitteiden pohjalta.

Toteutamme erilaisia markkinoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen liittyviä palveluja, jotka voivat olla yksittäisiä toteutuksia tai laajempia, koko­nais­valtai­sia kehittämisprojekteja. Jokainen pro­jekti suunnitellaan asiakkaan tarpeista ja toiveista lähtien ja viedään läpi asia­kasta kuunnellen, yhdessä ideoiden.

Markkinoinnin palveluilla tarkoitetaan mm. yrityksen graafisen ilmeen suun­nit­telua, markkinointiviestinnän sisäl­lön­tuo­tantoa, digimarkkinointia sekä muuta markkinoinnin strategista suunnittelua.

MARKKINOINNIN PALVELUT

Verkkosivujen  sekä graafisen suunnittelun lisäksi saat meidän asiakkaana laaja-alaisesti markkinoinnin palvelut kehitettäessä yrityksesi palveluita.

Sosiaalisen median markkinointi

Markkinoinnin avulla yritys saa näkyvyyttä omalle tuotteelle, palvelulle ja toiminnalle.

Google-­markkinointi

Palvelun avulla yritys saa näkyvyyttä omalle tuotteelle, palvelulle ja toiminnalle Googlessa.

Hakukone­optimointi

Paranna verkkosivuston tai -kaupan orgaanista näkyvyyttä Googlessa.

Asiakkaitamme

ASIAN­TUNTIJAMME

Yrityksesi markkinointiviestinnän tavoitteet ja haasteet ovat meille sydämemme asia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän palveluistaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ari Vapola
Ari Vapola
Yrittäjä
Joonas Tammela
Juuso Hietikko
Digiasiantuntija
Noora Pääkkönen
Noora Pääkkönen
Web-suunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme

Web Tech Designin uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!