Google-markkinointi

Google-markkinointi

Palvelinratkaisut

Google-
markkinointi

Markkinointi on ollut muutoksessa viimeiset vuodet ja Google onkin ollut yksi alusta, joka on tätä muutosta ajanut.

Google verkkosivustona on yksi maailman suosituimmista sivustoista kävijämäärillä mitattuna. Hakukoneenakin se on markkinajohtaja. Maailmanlaajuisesti Googlessa tehdään joka minuutti 3,8 miljoona hakua. Suomessa Google-hakuja tehdään yli 30 miljoonaa päivittäin.

Googlen rooli yrityksen markkinoinnissa on siis merkittävä. Eihän sinun yrityksesi voi jäädä pois tällaisesta markkinapaikasta?

Google-mainonta. Google Ads. SEM. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Google Ads on alusta, jonka avulla yritykset voivat mainostaa brändiään, tuotteitaan tai palveluitaan verkossa.

Google Adsin kautta voit luoda näyttäviä videokampanjoita YouTubeen, visuaalisia bannerikampanjoita joko uusille asiakkaille tai jo verkkosivustollasi vierailleille potentiaalisille asiakkaille. Taktinen markkinointi hoituu tehokkaana hakusanamainontana tai verkkokaupoille erittäin tärkeänä Shopping-mainontana.

Google markkinointi ja sen hyödyt

Google Ads on siis yksi tehokkaimmista markkinoinnin työkaluista. Hyödyntämällä kaikkia Google Adsin tarjoamia mahdollisuuksia saat markkinoinnistasi irti maksimaalisen hyödyn. Jos haluat tietää lisää kuinka Google Ads sopii yrityksellesi, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan!

Asiakkaitamme

Google Ads -hakusanamainonta

Google Ads -hakusanamainonta on Googlen hakuverkostossa tapahtuvaa hakusanamainontaa.

Google Display -mainonta

Google Display-mainonta on bannerimuotoinen kanava, jonka avulla tavoitat yli 90 % internetin käyttäjistä.

 

Youtube-mainonta

Youtube -mainoskanavana tavoittaa kaikki haluamasi kohderyhmät ja vieläpä kohtalaisen edullisesti.

 

ASIAN­TUNTIJAMME

Yrityksesi markkinointiviestinnän tavoitteet ja haasteet ovat meille sydämemme asia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän palveluistaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ari Vapola
Ari Vapola
Yrittäjä
Noora Pääkkönen
Noora Pääkkönen
Web-suunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme

Web Tech Designin uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!