Markkinointi­suunnitelmat

Markkinointi­suunnitelmat

Palvelinratkaisut

Markkinointi­suunnitelmat

Markkinointisuunnitelman tarkoitus on tuottaa yrityksen markkinoinnin pelikirja helposti luettavaan aikataulutettuun muotoon. Hyvin toteutetun markkinointisuunnitelman avulla pystyt helpommin mittaamaan markkinointisi menestystä sekä pysyt paremmin tietoisena, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Markkinointisuunnitelmassa voidaan miettiä tarkemmin kunkin kampanjan tai kanavan tehtävää, millaisille ostajapersoonille haluamme viestiä, millaisen budjetin kasvutavoitteet vaativat ja millaisia tuloksia voimme odottaa. Kun tämä kaikki on toteutettu kirjattuna yhteen kokonaisuuteen, sinun on helpompi pysyä ajan tasalla kaikesta.

Markkinointisuunnitelman lisäksi teemme kokonaissuunnitelmaan kuuluvat kampanjasuunnitelmat tai kanavakohtaiset suunnitelmat.

Erilaisia markkinointi­suunnitelmia

Riippuen yrityksestä, saatat tarvita varsinaisen markkinointisuunnitelman lisäksi muitakin suunnitelmia, jotka ovat alisteisia kokonaisuudelle.

Meidän asiantuntijamme auttavat teitä markkinoinnin suunnittelussa. Meidän asiantuntijatyömme lähtökohtana on aina asiakkaan liiketoiminnan arvot ja tavoitteet. 

ASIAN­TUNTIJAMME

Yrityksesi markkinointiviestinnän tavoitteet ja haasteet ovat meille sydämemme asia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän palveluistaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ari Vapola
Ari Vapola
Yrittäjä
Noora Pääkkönen
Noora Pääkkönen
Web-suunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme

Web Tech Designin uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!