Sähköpostimarkkinointi

Sähköposti­markkinointi

Web-suunnittelu ja verkkosivut

Sähköposti­markkinointi

Sähköpostimarkkinointi on tärkeä osa yritysten digitaalista markkinointia. Se on nopea ja edullinen tapa viestiä suoraan kohderyhmälle.

Web Tech Design tarjoaa yrityksille digitaalisen markkinoinnin tehostamiseksi työkalun, jonka viestipohjat muokataan yrityksen ilmeen näköiseksi. Työkalun avulla viestin sisältö voidaan samalla jakaa myös sosiaalisen median kanaviin. Työkaluun sisältyvät tilastot antavat suoraa palautetta viestien toimivuudesta, sillä tilastojen avulla on mahdollista seurata mm. viestien avausprosentteja, klikkauksia jne.

Sähköpostityökalustakin on saatavilla eritasoisia vaihtoehtoja.

Voimme myös lisätä yrityksen verkkosivustolle lomakkeen, jonka kautta nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat voivat halutessaan liittyä sähköpostilistalle. Tällaisen sähköpostilistauksen kautta viesti kohdentuu juuri niille, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita viestisi sisällöstä.

Asiakkaitamme

ASIAN­TUNTIJAMME

Yrityksesi markkinointiviestinnän tavoitteet ja haasteet ovat meille sydämemme asia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän palveluistaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ari Vapola
Ari Vapola
Yrittäjä
Noora Pääkkönen
Noora Pääkkönen
Web-suunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme

Web Tech Designin uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!