Sosiaalisen median markkinointi

Sosiaalisen median
markkinointi

Sosiaalisen median markkinointi

Sosiaalisen median
markkinointi

Sosiaalisen median markkinointi on hyvin tärkeä työkalu monille yrityksille (verkkosivuille, verkkokaupoille, myynti­organi­saa­tioille sekä kivijal­kakau­poille). SOME-markkinoinnin avulla yritys saa näkyvyyttä omalle tuotteelle, pal­ve­lulle ja toiminnalle. SOME-kam­pan­jat on näppärästi kohdistettavissa eri koh­de­ryh­mille (ikä, sukupuoli, ammatti jne.).

Me Web Tech Designissa toteutamme kaiken kokoiset sosiaalisen median kampanjat Facebookissa, Instagramissa sekä YouTubessa. Olemme luoneet kampanjoista paketit niin isojen kuin pienempien yritysten tarpeisiin. Omaam­me usean vuoden kokemuksen SOME-mark­kinoin­nista.

Sosiaalisen median markkinointi ja sen hyödyt

Toki huonosti suunnitellusta kampanjasta saattaa olla yritykselle haittaakin. Esim. huonosti suunniteltu sisältö saattaa saada paljon negatiivista huomiota osakseen. Palkkaa siis osaaja ja keskity siihen mitä itse osaat tehdä parhaiten!

Asiakkaitamme

ASIAN­TUNTIJAMME

Yrityksesi markkinointiviestinnän tavoitteet ja haasteet ovat meille sydämemme asia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän palveluistaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ari Vapola
Ari Vapola
Yrittäjä
Joonas Tammela
Joonas tammela
Digiasiantuntija
Noora Pääkkönen
Noora Pääkkönen
Web-suunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme

Web Tech Designin uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!