Mainostoimisto Web Tech Design Facebookissa Mainostoimisto Web Tech Design Instagramissa Mainostoimisto Web Tech Design +Google

Mainostoimisto 

 

Mainostoimisto Web Tech Design - Rytmikorjaamo - Luovien alojen keskus

(Kuva: Timo Aalto)

 

Meillä Web Tech Designilla on vahva ja monipuolinen kokemus mainostoimistoalalta. Yritys on toiminut Seinäjoella vuodesta 2009, ja ennen oman toimiston perustamista sulkia on kerätty hattuun muissa mainostoimisto- ja painoalan yrityksissä.

 

Asiakkaamme ovat kiitelleet erityisesti hyvästä ja joustavasta palvelusta sekä tyylikkäästä ja laadukkaasta työnjäljestä. Web Tech Design on sanansa mittainen mainostoimisto - tehdään mitä luvataan - ja vähän enemmänkin. Kaikki projektit toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen, ammattitaitoisesti ja järkevään hintaan.

 

Lisäksi meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita mm. viestintä-, ohjelmisto- ja painoalalla, mikä tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa asiakkaiden haastavampiakin toiveita.

 

Toimistomme sijaitsee Rytmikorjaamolla Seinäjoella, josta on nopeat yhteydet myös Lapualle, Kurikkaan, Kauhajoelle, Kauhavalle, jne. Ja palvelu pelaa joustavasti Etelä-Pohjanmaan ulkopuolellakin.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

 

 

palvelumme

 

INSTAGRAM