Mainostoimisto Web Tech Design Facebookissa Mainostoimisto Web Tech Design Instagramissa Mainostoimisto Web Tech Design +Google

Google- Hakukoneoptimointi, näkyvyyden parantaminen hakukoneissa

 

Hakukoneoptimointi

 

SEO eli hakukoneoptimointi (Google-optimointi), on digitaalisen markkinoinnin tärkeimpiä työkaluja. Optimoinnilla pyritään varmistamaan, että yrityksesi tuotteet ja palvelut näkyvät hakukoneissa ja että yrityksesi sivuston sisältö vastaa sitä, mitä potentiaaliset asiakkaat verkosta etsivät. Tämä edellyttää nettisivuston sisällön ja lähdekoodin muokkaamista sellaiseen muotoon, että hakukoneet ymmärtävät niitä paremmin. Oikein toteutettu hakukoneoptimointi parantaa yrityksesi sivuston näkyvyyttä ja sitä kautta nostaa sivuston kävijämääriä tuoden potentiaalisia asiakkaita sivustolle.

 

Kaksi eri tyyppistä optimontia valittavissa

Me toteutamme kahta eri tyyppistä optimointia; Normaalia tekstiin, meta-kuvauksiin, hakusanoihin ym. liityvää optimointia sekä sivuston latautumiseen liittyviä optimointeja/ kustomointeja.

 

Hakukoneoptimoinnin lisäksi annamme asikkaalle raportin suoritetuista optimointitöistä sekä  parannusehdotuksen latausnopeuksien ja näkyvyyden parantamiseen entisestään.  Hakukoneoptimointi ei ole viikon tai kahden projekti, vaan sitä tulee tehdä pitkäjänteisesti ja tuloksia mitataan ennemmin kuukausien kuin viikkojen jaksoilla.

 

 

KEVYT

optimointi


 

Metatietojen tarkastus sekä korjaus


Sivujen- ja kuvien otsikointi


Sivukartan lisäys sekä lähetys Googleen


OG tietojen lisäys ym.


Laaja

optimointi


 

Kaikki samat mitä Kevyessä optimoinnissa


+ Latausnopeuksien optimointi


+ SEO -työkalun asennus


+ paljon muuta!


Optimointi

sekä 6 kk seuranta


 

Laaja optimointityö


6 kk seuranta


Kuukausittainen optimoinnin muokkaus


Tekstisisällön uudelleen arviointi + tuotanto (tarvittaessa)


 

 

Testaa sivustosi Googlen Test your mobile speed työkalulla.

 

Tutustu myös: Palvelinratkaisuihin → sekä Kotisivut yrityksille →

INSTAGRAM