Mainostoimisto Web Tech Design Facebookissa Mainostoimisto Web Tech Design Instagramissa Mainostoimisto Web Tech Design +Google

MOBIILISIVUILLA VARMISTAT SIVUSTOSI TOIMIVUUDEN ÄLYPUHELIMISSA

 

Mobiliin mukautuvat (responsiiviset) kotisivut yrityksille

 

Teknologian kehittyminen asettaa yritysten www-sivustoille uudenlaisia vaatimuksia. Iso osa ihmisistä (verkkokaupoissa jopa 70%) käyttää nettiä älypuhelimilla ja tebleteilla eli mobiililaitteilla. Mobiililaitteilla etsitään usein nopeaa tietoa esim. tuotteista ja hinnoista, liikkeiden sijainnista ja aukioloajoista, tuotteen käyttökokemuksista jne. Vuonna 2014 älypuhelimilla tehtiin noin 30 miljoonaa Google-hakua päivässä, ja luku kasvaa koko ajan.

 

On siis erittäin tärkeää, että sivusto on mobiilikuntoinen eli mobiililaitteille mukautuva, jolloin sivusto toimii tarkoituksenmukaisesti eri laitteiden erikokoisilla näytöillä. Lisäksi Google suosii hakutuloksissaan enemmän mobiilimukautuvia sivustoja kuin ”perinteisiä” nk. desktop-sivustoja.

 

Me Web Tech Designissa toteutamme juuri sinulle sopivat, mobiiliin mukautuvat verkkosivut. Soita ja kysy myös kesäkampanjasta! Kampanja on voimassa 31.8.2017 asti.

 

Voit tarkistaa sivustosi mukautuvuuden mobiililaitteille tästä linkistä

 

INSTAGRAM