Web-suunnittelu

Web-suun­nittelu

Web-suunnittelu ja verkkosivut

WEB-SUUNNITTELU

Ajanmukaiset, selkeät ja yrityksen näköiset mukautuvat (res­pon­­siivi­set) verkkosivut viestivät positiivista ja kilpailijoista erottuvaa mielikuvaa ja toimivat yrityksen nykyaikaisena käyntikorttina asiakkaille internetin maailmassa.

Teknologian kehittyminen asettaa yritysten verkkosivuille uudenlaisia vaatimuksia. Toisin sanoen, web-sivujen on oltava mobiilikuntoiset, jolloin ne toimivat tarkoituksenmukaisesti niin tietokoneen kuin älypuhelimien ja tablettienkin erikokoisilla näytöillä. Tarjoamme laadukasta web-suunnittelun palvelua, jossa kaikki nämä asiat ovat huomioitu yksilöllisesti asiakkaan toivomuksia kuunnellen.

Jokainen verkkosivuprojekti on erilainen riippuen asiakkaan tarpeista. Projekteissa pystymme toteuttamaan seuraavat osa-alueet: Hakukoneoptimointi, valokuvaus, sisällöntuotanto, kielenkääntö, päivitys & ylläpito sekä sivuston jatkokehitykset (julkaisun jälkeen), digimarkkinointi.

WEB-SUUNNITTELUN PALVELUT

Erotu joukosta web-suunnittelun palveluiden avulla. Toteutuksissa vain taivas rajana.

Verkkosivut

Verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset mobiiliin mukautuvat verkkosivut.

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokaupat

Suunnittelemme ja toteutamme myös useita erilaisia verkkokaupparatkaisuja.

Yritysilmeen suunnittelu

Integraatiot

Integraation avulla pystytään viemään ja tuomaan dataa eri sivustojen sekä järjestelmien välillä.

Suosittelija: Rauta Ketonen

Olemme olleet todella tyytyväisiä sivuston ilmeeseen, toteutukseen ja Web Tech Design:n laadukkaaseen asiakaspalveluun. Sivustoa on ollut tosi helppo päivittää sekä tilauksia käsitellä.

Rauta Ketonen

ASIAN­TUNTIJAMME

Yrityksesi markkinointiviestinnän tavoitteet ja haasteet ovat meille sydämemme asia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän palveluistaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ari Vapola
Ari Vapola
Yrittäjä
Noora Pääkkönen
Noora Pääkkönen
Web-suunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme

Web Tech Designin uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!