Kotisivut yritykselle

Kotisivut yrityksille

Toteutamme yksilölliset kotisivut yritykselle niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Kaikki sivustoprojektit toteutetaan mobiiliin mukautuviksi (responsiivisiksi) sivustoiksi.

Käytämme toteuttamiemme sivustojen taustalla WordPress-julkaisualustaa, joka takaa sivustoilla käytännössä rajoittamattomat resurssit laajennettavuuden sekä käytettävyyden näkökulmasta. Pystymme rakentamaan räätälöityjä ominaisuuksia, joko valmiita lisäosia hyväksi käyttäen, tai rakentamalla ominaisuuden/ lisäosan itse. Olemme rakentaneet asiakkaillemme myös integraatioita keskustelemaan sivustojen ja ulkoisten järjestelmien välillä.

 

Miten tehdään hyvät kotisivut yritykselle?

Hyvät verkkosivut yritykselle on jo projektin alusta-alkaen suunniteltu ja toteutettu oikeilla lähtökohdilla. Vähän samaan tapaan kuin kotitalonkin rakentaminen; Huonosti toteutettu kivijalka ei kestä pitkälle tulevaisuuteen.

Hyvän verkkosivuston kivijalka on laadukas ja luotettava palvelinympäristö. Ammattimaisesti sekä teknisesti oikein toteutettu koodi takaa sivuston toimivuuden erilaisissa ympäristöissä (mobiili, tietokone sekä hakukoneet). Hienolla ja yksilöllisellä ilmeeellä eroitut massasta ja tuot esille yrityksesi brändiä. Näiden ominaisuuksien lisäksi hyvin toteutettu optimointi takaa sivuston näkyvyyden Googlessa.

Meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaille kolme eri tarpeisiin räätälöityä sivustopakettia (Kevyt, Räätälöity sekä Verkkokauppa), yksi joka lähtöön!

Kevyt

Sivustopaketti

Räätälöity

Sivustopaketti

Verkkokauppa

Paketti

Keskustele kanssamme hetki kotisivuista

tai lähetä emailia: kysy(at)webtechdesign.fi