Palvelinratkaisut

Palvelin­ratkaisut

Palvelinratkaisut

Palvelin­ratkaisut

Palvelinratkaisut nyt myös meiltä! Web Tech Design tarjoaa yhteistyökumppaneiden kautta asiakkailleen laadukkaat ja luotettavat palvelinratkaisut, jotka ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja toimintavarmoja. Palvelinratkaisut ovat nimenomaan optimoitu käyttämäämme julkaisualustaa -WordPress:iä- varten.

Palvelupaketit sisältävät sekä domainit että sivutilan (webhotelli). Sivutilaan sisältyy tietokantapalvelu esim. julkai­suj­ärjes­telmille (WordPress), tietoturvaa parantava SSL-salaus sekä sähkö­posti­laatikot roska­posti­suodat­timineen.

Web Tech Design hoitaa puolestasi siis koko verkkosivuprojektin domainin varauksesta alkaen aina uuden sivuston julkaisemiseen, ylläpitoon sekä jatkokehittämiseen asti.

Aloita sivustoprojekti siis soittamalla meille!

ASIAN­TUNTIJAMME

Yrityksesi markkinointiviestinnän tavoitteet ja haasteet ovat meille sydämemme asia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän palveluistaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ari Vapola
Ari Vapola
Yrittäjä
Noora Pääkkönen
Noora Pääkkönen
Web-suunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme

Web Tech Designin uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!