Palvelinratkaisut

Palvelin­ratkaisut

Palvelinratkaisut

Palvelin­ratkaisut

Palvelinratkaisut nyt myös meiltä! Web Tech Design tarjoaa yhteistyökumppaneiden kautta asiakkailleen laadukkaat ja luotettavat palvelinratkaisut, jotka ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja toimintavarmoja. Palvelinratkaisut ovat nimenomaan optimoitu käyttämäämme julkaisualustaa -WordPress:iä- varten.

Palvelupaketit sisältävät sekä domainit että sivutilan (webhotelli). Sivutilaan sisältyy tietokantapalvelu esim. julkai­suj­ärjes­telmille (WordPress), tietoturvaa parantava SSL-salaus sekä sähkö­posti­laatikot roska­posti­suodat­timineen.

Web Tech Design hoitaa puolestasi siis koko verkkosivuprojektin domainin varauksesta alkaen aina uuden sivuston julkaisemiseen, ylläpitoon sekä jatkokehittämiseen asti.

Aloita sivustoprojekti siis soittamalla meille!

ASIAN­TUNTIJAMME

Yrityksesi markkinointiviestinnän tavoitteet ja haasteet ovat meille sydämemme asia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän palveluistaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ari Vapola
Ari Vapola
Yrittäjä
Joonas Tammela
Juuso Hietikko
Digiasiantuntija
Noora Pääkkönen
Noora Pääkkönen
Web-suunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme

Web Tech Designin uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!