mobile +358 40 861 0177 email KYSY@WEBTECHDESIGN.FI

Progressiivinen web-sovellus (PWA)

Progressiivinen Web Applikaatio - Web Tech Design

Applikaatio (mobiilisovellus) voidaan rakentaa muutamalla eri tavalla. Me Web Tech Designissa rakennamme puhelin­appli­­­kaatiot kustannustehokkaasti käyttäen uusinta progressiivinen web sovellus -tekniikkaa.

Progressiivinen web sovellus (PWA) on modernin, eri päätelaitteille mukautuvan verkkosivuston ja natiivin puhelin­appli­kaation välimuoto. PWA:ta ei tarvitse erikseen ladata Play-kauppaan tai App Storeen, jotta käyttäjä voi ladata sen puhelimeensa.

PWA pystytään rakentamaan jo olemassa olevan verkkosovelluksen ”kylkeen” jolloin säästytään isoilta kustannuksilta suhtees­sa siihen, kun rakennetaan erillistä natiivia Android- tai iOS-applikaatiota. Mikä on vielä parempaa, tämä voidaan tarvittaessa rakentaa näppärästi WordPress- julkaisualustalle. Voit siis päivittää web-sovellustasi/ verkkosivus­toasi normaaliin tapaan ja kaikki päivitykset näkyvät automaattisesti puhelinapplikaatiossasi.

Jos kiinnostuit progressiivisen web-sovelluksen tarjoamista ominaisuuksista ja hyödyistä, älä epäröi ottaa yhteyttä tai pyytää tarjousta!

Testaa pwa demoa puhelimellasi

Android

iOS laitteet

Keskustele kanssamme hetki progressiivisista web-sovelluksista

tai lähetä emailia: kysy(at)webtechdesign.fi