Progressiivinen web-sovellus (PWA)

Progressiivinen web-sovellus

Applikaatio (mobiilisovellus) voidaan rakentaa muutamalla eri tavalla. Me Web Tech Designissa rakennamme puhelinapplikaatiot kustannustehokkaasti käyttäen uusinta progressiivinen web-sovellus -tekniikkaa.

Progressiivinen web-sovellus (PWA) on modernin, eri päätelaitteille mukautuvan verkkosivuston ja natiivin puhelinaplikaation (normaali puhelinappi Androidille tai iOS:lle) sekoitus. PWA:ta ei tarvitse erikseen ladata Play kauppaan tai App Storeen käyttääksesi sitä puhelimessasi samaan tapaan kuin normaalia puhelinapplikaatiota. Tämä Aplikaatio ei myöskään tarvitse nettiä toimiakseen normaalisti.

Mikä parasta, PWA pystytään rakennetamaan suoraan jo olemassaolevien verkkosivujen tai web-sovelluksen ”kylkeen” jolloin säästytään isoilta kustannuksilta suhteessa siihen kun rakennetaan erillistä natiivia Android- tai iOS-appia. Mikä on vielä parempaa, tämä voidaan rakentaa näppärästi WordPress- julkaisualustalle. Voit siis päivittää web-sovellustasi/ verkkosivustoasi normaaliin tapaan ja kaikki päivitykset näkyvät automaattisesti puhelinapissasi.

Ainoat kriteerit PWA:lle on että sivustolla tulee olla mobiilivalmiudet kunnossa.

Jos kiinnostuit progressiivisen web-sovelluksen tarjoamista ominaisuuksista ja hyödyistä, älä epäröi ottaa yhteyttä tai pyytää tarjousta!

PWA:n lisäksi toteutamme myös Android- sekä iOS-applikaatiot asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Testaa pwa demoa puhelimellasi

Android

iOS laitteet

Keskustele kanssamme hetki progressiivisista web-sovelluksista

tai lähetä emailia: kysy(at)webtechdesign.fi