Progressiivinen web-sovellus (PWA)

Progres­siivinen web-sovellus

Progressiivinen Web sovellus

Progres­siivinen web-sovellus

Puhelinapplikaatio voidaan rakentaa muutamalla eri tavalla. Me Web Tech Designissa rakennamme puhelin­appli­­­kaatiot kustannustehokkaasti käyttäen progressiivinen web sovellus -tekniikkaa.

Progressiivinen web -sovellus (PWA) on modernin, eri päätelaitteille mukautuvan verkkosivuston ja natiivin puhelin­appli­kaation välimuoto. PWA:ta ei tarvitse erikseen asettaa Play-kauppaan tai App Storeen ladattavaksi, vaan asiakas pystyy lataamaan sovelluksen suoraan teidän omilta verkkosivuilta. Kuinka näppärää!

PWA pystytään siis rakentamaan jo olemassa olevan verkkosovelluksen ”kylkeen” jolloin säästytään isoilta kustannuksilta suhtees­sa siihen, kun rakennetaan erillistä natiivia Android- tai iOS-applikaatiota. Mikä on vielä parempaa, tämä voidaan tarvittaessa rakentaa näppärästi WordPress- julkaisualustalle. Voit siis päivittää/ ylläpitää applikaatiotasi maailaman käytetyimmällä ja helppokäyttöisimmällä julkaisualustalla.

Jos kiinnostuit progressiivisen web -sovelluksen tarjoamista hyödyistä, älä epäröi ottaa yhteyttä tai pyytää tarjousta!

Testaa PWA-demoa puhelimellasi

Android

iOS-laitteet

ASIAN­TUNTIJAMME

Yrityksesi markkinointiviestinnän tavoitteet ja haasteet ovat meille sydämemme asia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän palveluistaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ari Vapola
Ari Vapola
Yrittäjä
Joonas Tammela
Juuso Hietikko
Digiasiantuntija
Noora Pääkkönen
Noora Pääkkönen
Web-suunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme

Web Tech Designin uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!