Verkkokauppa – kampanja

Verkkokaupparatkaisut Seinäjoki

Oletko suunnitellut verkkokaupan perustamista? Web Tech Design haluaa kantaa oman kortensa kekoon taistelussa koronan kurittamaa kaupanalan kriisiä vastaan ja tarjoaa nyt verkkokaupat asevelihintaan. Web Tech Design on palvellut asiakkaita verkkosivustojen ja verkkokauppojen merkeissä vuodesta 2009.

 

Alkukartoitus

Alkukartoitus yrityksen verkkokaupan perustamisesta 1-2h, veloituksetta. Alkukartoituksessa käydään läpi yrityksen nykytilanne, tarpeet verkkokaupan toteutukselle sekä sopivat verkkokaupparatkaisut.

Verkkokauppa olemassa olevalle sivustolle

Jos yritykselläsi on jo ajantasalla oleva WordPress-alustalla toteutettu sivusto, verkkokauppa voidaan avata kätevästi erillisen verkkokauppa-lisäosan (Woocommerce) avulla. Palvelu sisältää verkkokaupan rakentamisen, maksu- ja toimituskanavien asentamisen sekä 3 tuoteryhmää ja 20 tuotetta valmiiksi asennettuna. Opastan myös järjestelmän käyttöön (1h). Alk. 1000€ (alv 0%). 

Kevyt verkkokauppa

Verkkokauppakokonaisuus rakennetaan yrityksen ilmettä mukaillen, avaimet käteen -periaatteella. Toteutus WordPress / Woocommerce -alustalla. Palvelu sisältää verkkokaupan rakentamisen, maksu- ja toimituskanavien asentamisen sekä 6 tuoteryhmää ja 30 tuotetta valmiiksi asennettuna. Opastan järjestelmän käyttöön (1h). Alk. 2300€ (alv 0%). 

Meiltä voit tiedustella myös koulutusvideoiden myynnistä verkossa!

Ota yhteyttä: Ari Vapola, puh. 040 861 0177 tai [email protected]

Asiakkaitamme mm.