Verkkosivujen päivitys ja ylläpito

Verkkosivujen
päivitys & ylläpito

Sivuston päivitys ja ylläpito

Verkkosivujen
päivitys & ylläpito

Verkkosivujen päivitys ja ylläpito sekä jatkokehitys on sydä­mem­me asia. Toteuttamiemme verkkosivuprojektien taustalla on ajatus siitä, että asiakkaamme taustajärjestelmä on asiakasystäväl­linen ja helppokäyttöinen. Tällöin asiakkaan on helppo itse päivittää sivustoa.

Vaikka pyrimme rakentamaan taustajärjestelmän helppokäyt­töisek­si, asiakas voi halutessaan tilata meiltä päivitykset ja ylläpidon erillisenä palveluna. Palvelu voidaan hinnoitella joko kuukausimaksuperusteisesti tai tuntiveloituksena tarpeen mukaan.

Pitämällä verkkosivusto ja sen taustajärjestelmä ajan tasalla, ehkäiset mahdolliset tietomurrot sekä varmistat sivuston toimivuuden tulevaisuudessa.

Osana hyvin hoidettua ylläpitopalvelua on käyttämämme modernit ja tietoturvaan keskittyneet palvelinympäristöt. Tutustu myös palvelinratkaisuihin!

ASIAN­TUNTIJAMME

Yrityksesi markkinointiviestinnän tavoitteet ja haasteet ovat meille sydämemme asia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän palveluistaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ari Vapola
Ari Vapola
Yrittäjä
Joonas Tammela
Juuso Hietikko
Digiasiantuntija
Noora Pääkkönen
Noora Pääkkönen
Web-suunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme

Web Tech Designin uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!