Verkkosivut WordPress-alustalle

Verkkosivut WordPress alustalle

WordPress, maailman suosituin alusta verkkosivuille. Jo reilu 30% koko maailman verkkosivuista on toteutettu WordPressilla. Alustaa käyttävät bloggaajat, yritykset ja jopa suurimmat uutissivustot. WooCommercen avulla WordPressiä voi käyttää myös verkkokaupan alustana.

WordPress sopii loistavasti verkkosivujen luomiseen. Sen rajattomien mahdollisuuksien avulla luomme yrityksellesi täydellisesti sopivat, ammattimaiset verkkosivut. WordPressin avulla sinulla on vapaus rakentaa sivuillesi mitä ikinä haluat, käytettävissäsi on tehokkaita ominaisuuksia ja kauniita designeja. Voit muokata sivujesi sisältöä helposti ilman ohjelmointiosaamista.

Me Web Tech Designilla käytämme alustaa juuri siksi, että alusta on laajennettavissa käyttöön kuin käyttöön ja lisäosia tai moduuleja on kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin varauskalentereista verkkokauppoihin. Useimmissa projekteissa käytämme valmiita lisäosia, mutta lisäosien käyttö asiakkaan vaatimusten pohjalta onnistuu myös näppärästi.

 

Ketterästi kaikenkokoisille yrityksille.

Olemme toteuttaneet WordPressilla sivustoja, verkkokauppoja ja jopa intra-sivustoja. WordPress taipuu kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin ja sopii käytettävyytensä puolesta niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Ota yhteyttä, kun haluat juuri sinun yrityksellesi sopivat verkkosivut!