Verkkosivut yritykselle

Verkkosivut

Web-suunnittelu ja verkkosivut

VERKKOSIVUT

Toteutamme yksilölliset verkkosivut yri­tykselle niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Kaikki sivustoprojektit toteutetaan mobiiliin mukautuviksi (responsiivisiksi) sivustoiksi. Käytämme toteuttamiemme sivus­tojen taustalla WordPress-jul­kaisu­alustaa, joka takaa sivustoilla käytän­nössä rajoittamattomat resurssit laajennetta­vuuden sekä käytettä­vyyden näkökul­masta. Pystymme rakentamaan räätälöityjä ominaisuuk­sia, joko valmiita lisäosia hyväksi käyttäen, tai rakentamalla ominai­suuden/ lisäosan itse. Olemme raken­taneet asiakkaillemme myös integ­raatioita keskustelemaan sivustojen ja ulkoisten järjestelmien välillä.

MITEN TEHDÄÄN HYVÄT VERKKOSIVUT YRITYKSELLE?

Hyvät verkkosivut on jo projektin alusta-alkaen suunniteltu ja toteutettu oikeilla lähtökohdilla. Vähän samaan tapaan kuin kotitalonkin rakentaminen; Huonosti toteutettu kivijalka ei kestä pitkälle tulevai­suuteen.

Hyvän verkkosivuston kivijalka on laadukas ja luotettava palvelinympäristö. Ammattimaisesti sekä teknisesti oikein toteutettu koodi takaa sivuston toimivuuden erilaisissa ympäristöissä (mobiili, tietokone sekä hakukoneet). Hienolla ja yksilöllisellä ilmeellä erotut massasta ja tuot esille yrityksesi brändiä. Näiden ominaisuuksien lisäksi hyvin toteutettu hakukoneoptimointi sekä digimarkkinointi takaa sivuston näkyvyyden Googlessa.

Tarjoamme asiakkaille eri tarpeisiin räätälöityjä sivustopaketteja (Kevyt, Räätälöity sekä Verkkokauppa), yksi joka lähtöön!

Tutustu työnäytteisiin

Tutustu aiemmin toteuttamiimme asiakasprojekteihin.

ASIAN­TUNTIJAMME

Yrityksesi markkinointiviestinnän tavoitteet ja haasteet ovat meille sydämemme asia. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän palveluistaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ari Vapola
Ari Vapola
Yrittäjä
Noora Pääkkönen
Noora Pääkkönen
Web-suunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme

Web Tech Designin uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!