mobile +358 40 861 0177 email KYSY@WEBTECHDESIGN.FI

Verkkosivut yritykselle

Verkkosivut yritykselle - Mainostoimisto Web Tech Design

 

Toteutamme yksilölliset verkkosivut yri­tykselle niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Kaikki sivustoprojektit toteutetaan mobiiliin mukautuviksi (responsiivisiksi) sivustoiksi.

Käytämme toteuttamiemme sivus­tojen taustalla WordPress-julkaisu­alustaa, joka takaa sivustoilla käytän­nössä rajoittamattomat resurssit laajennetta­vuuden sekä käytettä­vyyden näkökul­masta. Pystymme rakentamaan räätälöityjä ominaisuuk­sia, joko valmiita lisäosia hyväksi käyttäen, tai rakentamalla ominai­suuden/ lisäosan itse. Olemme raken­taneet asiakkaillemme myös integ­raatioita keskustelemaan sivustojen ja ulkoisten järjestelmien välillä.

 

Miten tehdään hyvät verkkosivut yritykselle?

Hyvät verkkosivut on jo projektin alusta-alkaen suunniteltu ja toteutettu oikeilla lähtökohdilla. Vähän samaan tapaan kuin kotitalonkin rakentaminen; Huonosti toteutettu kivijalka ei kestä pitkälle tulevai­suuteen.

Hyvän verkkosivuston kivijalka on laadukas ja luotettava palvelinympäristö. Ammattimaisesti sekä teknisesti oikein toteutettu koodi takaa sivuston toimivuuden erilaisissa ympäristöissä (mobiili, tietokone sekä hakukoneet). Hienolla ja yksilöllisellä ilmeellä erotut massasta ja tuot esille yrityksesi brändiä. Näiden ominaisuuksien lisäksi hyvin toteutettu optimointi sekä digimarkkinointi takaa sivuston näkyvyyden Googlessa.

Meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaille kolme eri tarpeisiin räätälöityä sivustopakettia (Kevyt, Räätälöity sekä Verkkokauppa), yksi joka lähtöön!

Kevyt

Sivustopaketti

Räätälöity

Sivustopaketti

Verkkokauppa

Paketti

Tutustu työnäytteisiin!

Tutustu aiemmin toteuttamiimme asiakasprojekteihin.

Taito EP  •  Merinovillakauppa  •  Rauta Ketonen  •  Frami  

Keskustele kanssamme hetki verkkosivuista

tai lähetä emailia: kysy(at)webtechdesign.fi